Recipes from Ingredient: zsemle

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Almás zsemlefelfújt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az almát meghámozzuk, a magházát kivágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Cseresznyefelfújt

Cseresznyefelfújt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szikkadt zsemléket félkarikára szeleteljük, meglocsoljuk a langyos tejjel, fél óráig ázni hagyjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gyümölcsökkel ékesített kacsa

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A bontott pecsenyekacsát a megfelelő előkészítés után kívül-belül besózzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Ananászos sonkacipó

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A füstölt sovány sonkát, a sovány sertés- és marhahúst, finom tárcsán többször ledaráljuk, minél pépesebbre.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sajtfondue

Gyümölcsös sajtfondue

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A fondue-edényt a meghámozott fokhagymagerezddel bedörzsöljük, beleöntjük a rizlingbort, és felmelegítjük az edényt.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Naranccsal töltött kacsa

Naranccsal töltött kacsa

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A pecsenyekacsákat megtisztítjuk, a tokot eltávolítjuk, és kívül-belül besózzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Sütőtökleves sajttal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A középmelegre állított sütőt kb. 180 °C-ra előmelegítjük, és sütőlapra kb. 800 g sütőtököt teszünk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Chilis camembert majonézzel, fokhagymával és chilivel

Chilis camembert majonézzel, fokhagymával és chilivel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Imádom a sajtokat, a camembert szerintem a sajtok királynője.

Hobbychef Tovább olvasom
Sült libamáj

Sült libamáj

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy kis finom sült libamáj, sült hagymával és savanyúsággal.

Hobbychef Tovább olvasom
Édes túróval töltött zsemle

Édes túróval töltött zsemle

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A zsemlék felső harmadát egy éles késsel levágjuk, a belsejüket kivájjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom