Recipes from Ingredient: zöldpaprika
Gazpacho
A gazpacho egy nagyon finom hideg zöldségleves, amelyet a déli országokban igen nagy népszerűségnek örvend.
Gasztro Trend Tovább olvasomTejfölös csirkepaprikás
A csirkepaprikás az egyik legkedveltebb magyar étel, amely nálunk minden hónapban megfordul az asztalon.
Gasztro Trend Tovább olvasomHortobágyi húsos palacsinta #1
A füstölt szalonnát apró kockára vágjuk, és aranysárgára pirítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomGrillezett tarja padlizsán és cukkíni chips-szel
A tarjaszeleteket vékonyra kiklopfoljuk, az inakat éles késsel bevagdaljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomKínai zöldséges, csípős csirke tojásos-zöldborsós rizzsel
A kínai konyha nagy kedvenc. Sajnos több üzlet is bezárt már, ahol az autentikus hozzávalókat ...
Hobbychef Tovább olvasomTejfölös babgulyás lángolt kolbásszal és vörösborral
Egy klasszikus finom babgulyás, amit a vörösbor még nemesebbé tesz.
Hobbychef Tovább olvasomPipette Rigate borsós sertéspörkölttel és céklával
A pörkölt nem csak nokedlivel, vagy krumplival készíthető, a zöldborsó is mássá teszi egy kicsit.
Hobbychef Tovább olvasomCsontleves grízgaluskával
Ez a leves nem húsból, hanem húsos csontból készült.
Hobbychef Tovább olvasomMustáros őzpörkölt
A húst 3 centis darabokra vágjuk, bográcsba szórjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomHortobágyi húsos palacsinta
A hortobágyi húsos palacsinta az egyik legismertebb magyar étel, amelyet az éttermek előételként szoktak ajánlani.
Gasztro Trend Tovább olvasom