Recipes from Ingredient: zöldpaprika

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gesztenyés csirkeragu

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkecombokat az előkészítés után kicsontozzuk, és vékony csíkokra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Currys csirkecombok ananásszal és almával

Currys csirkecombok ananásszal és almával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkecombokat előző este lesózzuk, és az ananászbefőtt levébe bepácoljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tempura gyömbéres szójamártással

Tempura gyömbéres szójamártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ennek a Japánból származó ételnek az elkészítésekor be kell tartani a szigorú előírásokat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Friss gyümölcssaláta dióval, szárnyashússal

Friss gyümölcssaláta dióval, szárnyashússal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A grillcsirkét - a májával együtt - hagyományosan, lesózva megsütjük, kihűtjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Szabolcsi töltött káposzta

Szabolcsi töltött káposzta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A hagyományos magyar ételek között a szabolcsi töltött káposzta igen előkelő helyet foglal el.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Fehérboros fácánhúsleves

Fehérboros fácánhúsleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ez a leves isteni, annak ellenére, hogy viszonylag kevés zöldséggel készült.

Hobbychef Tovább olvasom
Paprikás csirke, kapros házi nokedlivel

Paprikás csirke, kapros házi nokedlivel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkét ízületei mentén feldaraboljuk, besózzuk, és letakarva hűtőbe tesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kalocsai tarhonyás csirke

Kalocsai tarhonyás csirke

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

A csirkét megmossuk, feldaraboljuk, és enyhén besózzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Resztelt csirkemáj petrezselymes burgonyával és uborkasalátával

Resztelt csirkemáj petrezselymes burgonyával és uborkasalátával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szalonnát vékony csíkokra vágjuk, és egy serpenyőben aranyszínűre pirítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Zöldbabos-tejfölös sertéstokány

Zöldbabos-tejfölös sertéstokány

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A füstölt szalonnát vékony csíkokra vágjuk, majd aranyszínűre pirítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom