Recipes from Ingredient: zeller

Csontleves grízgaluskával

Csontleves grízgaluskával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Ez a leves nem húsból, hanem húsos csontból készült.

Hobbychef Tovább olvasom
Csirkefarhát húsleves daragaluskával

Csirkefarhát húsleves daragaluskával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Farhát, azt csak a kutyáknak adják, legfeljebb a szegény ember étke, mondják sokan. Nos, állítom, ...

Hobbychef Tovább olvasom
Marhahúsleves zöldséggel, daragaluskával

Marhahúsleves zöldséggel, daragaluskával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy finom húsleves sok zöldséggel, óriási daragaluskával.

Hobbychef Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Fácán és fürj gyümölcsökkel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A fácánt és a fürjeket megmossuk, leszárogatjuk, majd kívül-belül megsózzuk, kakukkfűvel meg majoránnával bedörzsöljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Zöldségleves alaplé

Zöldségleves alaplé

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3.5 / 5)

A zöldségleves alaplé elkészítése azért hasznos, mert így ételízesítő nélkül, valódi zöldségekből nyerhetjük ki azokat ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Dr. Oz's zöld turmix

Dr. Oz’s zöld turmix

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Helyezzük az összes hozzávalót a turmixgépbe, és keverjük simára.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tavaszi hideg zöldségkrém leves

Tavaszi hideg zöldségkrém leves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A megtisztított zellert uborkagyalun legyaluljuk, sütőpapírra tesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tárkonyos kacsaragu leves

Tárkonyos kacsaragu leves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3.4 / 5)

A kacsacombról lehúzzuk a bőrét, a háját apróra szeleteljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Nyírségi gombócleves

Nyírségi gombócleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3 / 5)

A gombóc elkészítéséhez a burgonyát héjában megfőzzük, majd meghámozzuk, összetörjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Húsleves gazdagon daragaluskával

Húsleves gazdagon daragaluskával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkecombokat hideg vízben feltesszük főni, mikor felforrt, leszedjük a habot.

Gasztro Trend Tovább olvasom