Recipes from Ingredient: vöröshagyma

vöröshagyma

Marhahúsleves metélttésztával

Marhahúsleves metélttésztával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy finom leves, nem csak ünnepekre és vasárnapokra.

Hobbychef Tovább olvasom
Sült kacsacomb hagymás krumplipürével, párolt vörös káposztával, áfonyás sárgabarack befőttel

Sült kacsacomb hagymás krumplipürével, párolt vörös káposztával, áfonyás sárgabarack befőttel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egyik kedvenc ételem, a sült kacsacomb.

Hobbychef Tovább olvasom
Sült libamáj

Sült libamáj

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Egy kis finom sült libamáj, sült hagymával és savanyúsággal.

Hobbychef Tovább olvasom
Hamis tyúkhúsleves

Hamis tyúkhúsleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy gyors, meleg levesre vágytam, de nem akartam órákig főzőcskézni, s csirke aprólék sem volt ...

Hobbychef Tovább olvasom
Gombás-zöldséges tejszínes, fehérboros tagliatelle

Gombás-zöldséges tejszínes, fehérboros tagliatelle

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Imádom az olaszos ízeket, ezzel a tésztával hódolok az olasz konyhának.

Hobbychef Tovább olvasom
Töltött paprika háziasan

Töltött paprika háziasan

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A rizst kevés zsíron megpirítjuk, sózzuk, 4 dl forró vízzel felengedjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Thai sertéscsíkok

Thai sertéscsíkok

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A húst vékony csíkokra vágjuk, és besózzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Stefánia vagdalt zelleres burgonyapürével

Stefánia vagdalt zelleres burgonyapürével

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A zsemlét 1 dl tejben megáztatjuk, majd kinyomkodjuk, és hozzáadjuk a darált húshoz.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Rakott karfiol

Rakott karfiol

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A karfiolt rózsáira szedjük, megmossuk, majd sós, cukros vízben roppanósra főzzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Toszkán csirkecombok

Toszkán csirkecombok

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkecombokat megmossuk, és az ízületnél kettévágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom