Recipes from Ingredient: vöröshagyma

vöröshagyma

Vegaburger gombás szójafasírttal

Vegaburger gombás szójafasírttal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Előzőleg daraboljunk fel 1 zsemlét, és áztassuk be kevés tejbe, majd készítsünk 10 dkg szójakockából ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kukorica krémleves

Kukorica krémleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Aki szereti az édes és a sós ízek kombinációját az biztosan oda lesz a kukorica ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tárkonyos csirkeraguleves

Tárkonyos csirkeraguleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tárkony egyedi, érdekes íze egy csipet változatosságot tud hozni a hétköznapok ételeibe.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Ketchup

Ketchup

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy igazán jó grillezés elképzelhetetlen ketchup nélkül. Egy jó minőségű, jól fűszerezett húst kár lenne ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Omlett

Omlett

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ha egy könnyű, de mégis tartalmas reggelire vágyik, akkor az omlett kiváló választás lehet. Tele ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Csirkemáj pástétom

Csirkemáj pástétom

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A vajon pirítsuk üvegesre a vöröshagymát, majd adjuk hozzá a csirkemájat és néhány perc alatt ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Lecsó

Lecsó

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Először egy kevés olívaolajon pirítsuk üvegesre a vöröshagymát, majd ha megpirult, akkor a tűzről lehúzva ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Karfiol krémleves

Karfiol krémleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A zöldségeket kezdjük el pirítani a vajon, majd néhány perc elteltével öntsük fel őket a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Ajvár

Ajvár

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az ajvár készítésének leglényegesebb része, hogy a hozzávaló zöldségeket meg kell sütni, vagy grillezni, mert ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Fokhagymakrémleves

Fokhagymakrémleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A vajban magas hőfokon 1-2 percig pirítsuk meg a vöröshagymát és fokhagymát, ezután adjuk hozzájuk ...

Gasztro Trend Tovább olvasom