Recipes from Ingredient: vodka

Russo Arancello

Arancello narancslikőr házilag

Recept típus:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Hámozzuk le (késsel vagy valamilyen citrus hámozóval) a narancsok héját.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Grand Marnier narancslikőr

Grand Marnier narancslikőr házilag

Recept típus:
Átlag értékelés: (3.5 / 5)

Mossuk meg a narancsokat, és hámozzuk meg mindegyiket úgy, hogy a belső fehér héjából ne ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Bols Triple Sec

Triple Sec narancslikőr házilag

Recept típus:
Átlag értékelés: (4.7 / 5)

Hámozzuk le a narancsok és citromok héját úgy, hogy ne maradjon sok belső fehér héj ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Csokoládélikőr házilag

Scharffen Berger csokoládélikőr házilag

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy edényben, oldjuk fel a kakaóport forrásban lévő vízben.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Bols Advocaat Likőr

Advocaat tojáslikőr házilag

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Tegyük bele a hozzávalókat egy turmixgépbe, és jól keverjük össze, mintegy 30 másodpercig.

Gasztro Trend Tovább olvasom
007 Martini koktél

007 Martini koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A hozzávalókat rakjuk rázókehelybe, és tört jéggel rázzuk jól össze.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Disaronno Amaretto likőr

Amaretto mandulalikőr házilag

Recept típus:
Átlag értékelés: (3 / 5)

Kombináljuk a vizet és a cukrokat egy edényben közepes lángon, amíg nem kezd el forrni, ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tejkaramella likőr

Tejkaramella likőr

Recept típus:
Átlag értékelés: (1.5 / 5)

A cukorszirupot öntsük át tölcsér segítségével egy literes zárható tiszta üvegpalackba, majd töltsük rá a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Harry Potter borító

Dementor’s Kiss koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Legelőször is készítsük el a martinis pohár peremének fahéjas díszítését.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Rubeus Hagrid koktél

Rubeus Hagrid koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Öntsük bele a sörös pohárba a kávélikőrt és a vodkát, majd az öntetnyi kólát.

Gasztro Trend Tovább olvasom