Recipes from Ingredient: tojás

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Hideg túrólepény szilvásan

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Jól kivajazott zománcos sütőlapot megtöltünk a túrómassza kétharmad részével.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gőzben főtt gombócok sárgabarackkal, fehérbor mártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A lisztet egy dagasztóedénybe szitáljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Alkoholmentes gyümölcsturmixok

Alkoholmentes gyümölcsturmixok

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Bármilyen friss vagy télire eltett gyümölcs használható a turmixitalokhoz.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Őszi barackbólé

Őszi barackbólé

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Mind forrón, mind hidegen egyaránt élvezhető gyümölcsös bólé.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Poharas gyümölcskrémek

Poharas gyümölcskrémek

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tojások sárgáját 30 g cukorral habosra keverjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kávémártás mazsolával, melegen

Kávémártás mazsolával, melegen

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

1 erős kávéfőzetet készítünk, amit ráadásul még a felére be is forralunk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Meleg töltött alma camemberttel

Meleg töltött alma camemberttel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (1 / 5)

Az almákat megmossuk, leszárítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gesztenyével töltött csúsztatott palacsinta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A palacsintatésztát a következőképpen készítjük el: a liszthez hozzáadjuk a tojások sárgáját.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Tökös-almás túrólepénykék pikánsan

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Először a tésztát készítjük el.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Angol karácsonyi gyümölcspuding

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Először a mazsolaszőlőt forrázzuk le, kihűtjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom