Recipes from Ingredient: tejszínhab
Máktorta grapefruittal
Fehéredésig verjük a tojások sárgáját a cukorral és a vajjal.
Gasztro Trend Tovább olvasomSomlói galuska (olajos magvakkal)
Az alappiskótát a tésztához a hagyományos módon felverjük, és három részre osztjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomKávétorta cukrozott cseresznyével
A kész piskótakarikát három egyforma lapra vágjuk, kettőt félreteszünk.
Gasztro Trend Tovább olvasomEpres-szamócás, eperlikőrös tiramisu
Hasonlót már készítettem, de ezúttal mascarponéval is dúsítottam. A likőr saját készítésű.
Hobbychef Tovább olvasomRumos meggyleves
A meggybefőttet leszűrjük, a levét felforraljuk, fahéjjal, szegfűszeggel és vaníliás cukorral ízesítjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomVanília hab
4 dl tejet felforralunk, a pudingport 1 dl hideg tejjel simára verjük.
Gasztro Trend Tovább olvasom