Recipes from Ingredient: tejszín
Pulykamellgalantin gyümölcsökkel
A pulykamellfeleket, a vékony részénél vigyázva felszúrjuk, és besózva félreállítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomBirsalmaleves, ahogy a nagymama szerette
Megmossuk, meghámozzuk és eltávolítjuk a birsalma magházát.
Gasztro Trend Tovább olvasomGesztenyekrémleves kukoricával
A szelídgesztenyéket alaposan megmossuk, majd egyik oldalukat bevagdossuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSárgadinnyeleves saját héjában
A szép héjú sárgadinnyét alaposan megmossuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomKörteleves borral (főzés nélkül)
A meghámozott, felezett és magjaitól megtisztított körtékből - karalábéfúróval - húsz golyót formázunk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSütőtökleves sajttal
A középmelegre állított sütőt kb. 180 °C-ra előmelegítjük, és sütőlapra kb. 800 g sütőtököt teszünk.
Gasztro Trend Tovább olvasomMazsolás csirkeleves
A megmosott csirkét apró, raguszerű darabokra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomKolozsvári pulykatokány
Egy kevés olajon kezdjük el pirítani a vöröshagymát és a szalonnát.
Gasztro Trend Tovább olvasomWhisky praliné
Kávé mellé desszertnek ajánlom, de díszdobozban ajándéknak is adhatjuk.
Csokoládé Kreatívan Tovább olvasomPink Cadillac koktél
Az összes hozzávalót öntsük a shakerbe, és jéggel, erőteljesen jó hosszan rázzuk össze.
Gasztro Trend Tovább olvasom