Recipes from Ingredient: tejszín

Pulykamellgalantin gyümölcsökkel

Pulykamellgalantin gyümölcsökkel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A pulykamellfeleket, a vékony részénél vigyázva felszúrjuk, és besózva félreállítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Birsalmaleves, ahogy a nagymama szerette

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Megmossuk, meghámozzuk és eltávolítjuk a birsalma magházát.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gesztenyekrémleves kukoricával

Gesztenyekrémleves kukoricával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szelídgesztenyéket alaposan megmossuk, majd egyik oldalukat bevagdossuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sárgadinnyeleves saját héjában

Sárgadinnyeleves saját héjában

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szép héjú sárgadinnyét alaposan megmossuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Körteleves borral (főzés nélkül)

Körteleves borral (főzés nélkül)

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A meghámozott, felezett és magjaitól megtisztított körtékből - karalábéfúróval - húsz golyót formázunk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Sütőtökleves sajttal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A középmelegre állított sütőt kb. 180 °C-ra előmelegítjük, és sütőlapra kb. 800 g sütőtököt teszünk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mazsolás csirkeleves

Mazsolás csirkeleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A megmosott csirkét apró, raguszerű darabokra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kolozsvári pulykatokány

Kolozsvári pulykatokány

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4.4 / 5)

Egy kevés olajon kezdjük el pirítani a vöröshagymát és a szalonnát.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Whisky praliné

Whisky praliné

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Kávé mellé desszertnek ajánlom, de díszdobozban ajándéknak is adhatjuk.

Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom
Pink Cadillac koktél

Pink Cadillac koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az összes hozzávalót öntsük a shakerbe, és jéggel, erőteljesen jó hosszan rázzuk össze.

Gasztro Trend Tovább olvasom