Recipes from Ingredient: tejföl

Balzsamos borsos karaj sajtos metélttel

Balzsamos borsos karaj sajtos metélttel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A karajszeleteket megmossuk, megtisztítjuk, kiklopfoljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Párolt lazac citrommártással

Párolt lazac citrommártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A lazacfilét felszeleteljük, besózzuk, és ráfacsarjuk az egyik citrom felét.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tojássaláta retekkel és fokhagyma öntettel

Tojássaláta retekkel és fokhagyma öntettel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A burgonyát megtisztítjuk, apró kockára vágjuk, és sós vízben megfőzzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Zöldbabos-tejfölös sertéstokány

Zöldbabos-tejfölös sertéstokány

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A füstölt szalonnát vékony csíkokra vágjuk, majd aranyszínűre pirítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tejszínes-gombás sertésborda

Tejszínes-gombás sertésborda

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szeletelt sertéskarajt besózzuk, kiklopfoljuk, lisztben megforgatjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tokaji galuska

Tokaji galuska

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A túrót átpasszírozzuk, hozzáadjuk a lisztet, a búzadarát, a sót, a tojást és a vajat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Málnás lepény

Málnás lepény

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A megszitált lisztet elmorzsoljuk a margarinnal, az egész tojással, 5 dkg porcukorral, valamint a reszelt ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mazsolás-túrós lepény

Mazsolás-túrós lepény

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

35 dkg búzaréteslisztet átszitálunk, összegyúrjuk a vajjal, a tojások sárgájával, csipetnyi sóval és 2 dl ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Görög uborkasaláta

Görög uborkasaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az uborkát megmossuk, meghámozzuk, majd legyaluljuk. A hagymát megtisztítjuk, lereszeljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Házi csirkemájkrém

Házi csirkemájkrém

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A felmelegített olajban megfonnyasztjuk a finomra vágott hagymát.

Gasztro Trend Tovább olvasom