Recipes from Ingredient: tehéntúró

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Hideg túrólepény szilvásan

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Jól kivajazott zománcos sütőlapot megtöltünk a túrómassza kétharmad részével.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Tökös-almás túrólepénykék pikánsan

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Először a tésztát készítjük el.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Fehérjedús, zsírszegény, cukormentes túrógombóc

Fehérjedús, zsírszegény, cukormentes túrógombóc

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Nem csak testépítőknek! :) Nagyon könnyed állagú, nagyon finom és fehérjében gazdag! :)

Fitt fazék kultúr klub Tovább olvasom
Túrókrémes almahab

Túrókrémes almahab

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A díszítésre szánt almát félretesszük, a többit megmossuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tejfölös-túrós, sajtos quadretti sült szalonnával, fekete erdei sonkával

Tejfölös-túrós, sajtos quadretti sült szalonnával, fekete erdei sonkával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ez a hosszú név voltaképpen egy túrós csusza rokont takar. A sajt és a sonka ...

Hobbychef Tovább olvasom
Epres-túrós kosárkák

Epres-túrós kosárkák

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A friss gyümölcsből készült desszertek azért csodálatosak, mert könnyűek, és kevésbé hizlalnak.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Barackos túrókrém

Barackos túrókrém

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A pohárkrémekben az a legjobb, hogy nagyon elegáns desszertként lehet őket szervírozni.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Stíriai metélt

Stíriai metélt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A stíriai metélt nem tévesztendő össze a magyar eredetű vargabélessel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kakaós-túrós brownie

Kakaós-túrós brownie

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kézmeleg vajat összekeverjük a kakaóporral.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Édes túróval töltött zsemle

Édes túróval töltött zsemle

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A zsemlék felső harmadát egy éles késsel levágjuk, a belsejüket kivájjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom