Recipes from Ingredient: száraz vörösbor

Sonkás kacsaragu zöldséges rizzsel

Sonkás kacsaragu zöldséges rizzsel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A nyers füstölt sonkát nagyobb kockákra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mézes sült csirkecomb meggymártással és szalonnás burgonyafánkocskákkal

Mézes sült csirkecomb meggymártással és szalonnás burgonyafánkocskákkal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A burgonyát héjában, sós vízben megfőzzük, amikor megfőtt, megtisztítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Húsos nyársacskák fokhagymás-sajtos uborkával

Húsos nyársacskák fokhagymás-sajtos uborkával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A darált húst összekeverjük a liszttel, a paradicsomszósszal, a paradicsompürével és a száraz vörösborral.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Disznótoros hagymás tört burgonyával és párolt káposztával

Disznótoros hagymás tört burgonyával és párolt káposztával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

A kolbászt, a hurkát és a szeletelt, megsózott és borsozott tarját megfelelő nagyságú tepsibe tesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Peach Sangria bólé

Peach Sangria bólé

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rakjuk az őszibarack és narancs szeleteket a bólés tálba, majd adjuk hozzá a narancslikőrt.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sangria bólé

Sangria bólé

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A gyümölcsöket karikákra vágjuk, felnegyedeljük, és egy edénybe tesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Szívtipró báránytokány

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A megmosott bárányhúst felkockázzuk, kevés előhevített olajon lepirítjuk. Hozzáadjuk a paradicsompürét, az erőspaprika-krémet, meghintjük kevés ...

Gasztro Trend Tovább olvasom