Recipes from Ingredient: száraz fehérbor

Francia hagymaleves

Francia hagymaleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A francia konyha világhírű, itthon mégis félve vágunk bele francia ételek elkészítésébe, mert gyakran úgy ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gombás-kakukkfüves csirkemell

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Miután a csirkehúsnak semleges íze van, érdemes erőteljesen és kreatívan fűszerezni.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Solstice Sangria bólé

Solstice Sangria bólé

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szódavíz kivételével az összetevőket töltsük bele egy kancsóba.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Ámor álma

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A finomra vágott vöröshagymát kevés előhevített olajon lepirítjuk. Hozzáadjuk a lemosott, lecsepegtetett és 5 cm-es ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Aszalt szilvával töltött tőkehal színes rizsgombóckákkal

Aszalt szilvával töltött tőkehal színes rizsgombóckákkal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (1 / 5)

Az aszalt szilvát beáztatjuk a fehérborba.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Vagdalthússal töltött sült burgonya, pesto szósszal ízesítve

Vagdalthússal töltött sült burgonya, pesto szósszal ízesítve

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A burgonyákat megtisztítjuk, sós vízben megfőzzük, belsejüket kivájjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom