Recipes from Ingredient: száraz fehérbor

Banános töltött kínai kel

Banános töltött kínai kel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sovány sertéshúst ledaráljuk, a fele olajban megfonnyasztjuk a finomra vágott vöröshagymát.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Hússal-májjal töltött almák

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az almákat nem hámozzuk meg, viszont jól megmossuk, és szárazra töröljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Olívás sonkakoktél melegen

Olívás sonkakoktél melegen

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy teflonserpenyőben felforrósítjuk az olajat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Póréhagymaleves

Póréhagymaleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A legtöbben odavagyunk a hagymás ételekért, persze nem véletlenül.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Fehérboros fácánhúsleves

Fehérboros fácánhúsleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ez a leves isteni, annak ellenére, hogy viszonylag kevés zöldséggel készült.

Hobbychef Tovább olvasom
Toszkán csirkecombok

Toszkán csirkecombok

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkecombokat megmossuk, és az ízületnél kettévágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Szilveszteri spenótos pulykamell

Szilveszteri spenótos pulykamell

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A pulykamellet megmossuk, és szép nagy szeletekre vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gesztenyével töltött csirkemell fehérbor mártással

Gesztenyével töltött csirkemell fehérbor mártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkemell filéket megmossuk, és óvatosan felszúrjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Párolt tonhal, ahogy Nagyi készíti

Párolt tonhal, ahogy Nagyi készíti

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A halszeleteket kiolvasztjuk, majd sóval és fehérborssal befűszerezzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tengeri halfilé citromos petrezselyemmártással és újburgonyával

Tengeri halfilé citromos petrezselyemmártással és újburgonyával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Egy nagyobb serpenyőben 10 dkg vajat pezsdülésig forrósítunk.

Gasztro Trend Tovább olvasom