Recipes from Ingredient: sütőpor

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Hideg túrólepény szilvásan

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Jól kivajazott zománcos sütőlapot megtöltünk a túrómassza kétharmad részével.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Naspolyatorta

Naspolyatorta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tisztított naspolyát megmossuk és kimagozzuk. A mandulát leforrázzuk, és a héját leszedjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Datolyatorta

Datolyatorta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Összekeverjük a búzadarát, a lisztet, a sütőport, a cukrot, a vajjal és a vanílialikőrrel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Divatos körtetorta

Divatos körtetorta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A körtéket megmossuk, megfelezzük, majd eltávolítjuk a magját.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mandulás minikuglóf sárgabarack öntettel

Mandulás minikuglóf sárgabarack öntettel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kézmeleg vajat a cukorral, a vaníliás cukorral és a tojások sárgájával krémmé keverjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kakaós-túrós brownie

Kakaós-túrós brownie

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kézmeleg vajat összekeverjük a kakaóporral.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gesztenyepuding eperöntettel

Gesztenyepuding eperöntettel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csokoládét vízgőzön felolvasztjuk, hozzáadjuk a kiolvasztott, kézmeleg gesztenyepürét.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Csokis kalács

Csokis kalács

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tej felét meglangyosítjuk, beletesszük az élesztőt, és egy evőkanál cukrot.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mandulás almatorta vaníliamártással

Mandulás almatorta vaníliamártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és hűtőszekrényben 30-35 percig pihentetjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mézes diótorta

Mézes diótorta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A mézet, a tojássárgáját, a tejet, a darált diót, a fahéjat és a reszelt citromhéjat ...

Gasztro Trend Tovább olvasom