Recipes from Ingredient: őrölt bors
Fürjtojással töltött sertésborda
A hússzeleteket kissé kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomFácán és fürj gyümölcsökkel
A fácánt és a fürjeket megmossuk, leszárogatjuk, majd kívül-belül megsózzuk, kakukkfűvel meg majoránnával bedörzsöljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomKemencében sült őzfilé erdei gombákkal
Az őzgerincet kicsontozzuk. A húsról a hártyát lefejtjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomFokhagymás szarvastokány
A húst 0,5 centi vastag, a szalonnát ennél vékonyabb csíkokra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomGazdag ember levese
A leveskockákat hideg vízbe tesszük, és felforraljuk. Mikor felforrt, megkóstoljuk, szükség szerint sóval ízesítjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomCsípős-savanyú leves
A gombát, a póréhagymát és a császárszalonnát vékony csíkokra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomKaszinótojás franciasalátával
A tojást sós vízben keményre főzzük, hideg vízben lehűtjük, megtisztítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomPadlizsán saláta szárított sonkával
A szép, fényes padlizsánt megmossuk, és ujjnyi vastagságú szeletekre vágjuk. Megkenjük olívaolajjal, és megsütjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomMexikói hússaláta
A csirkemellfiléket csíkokra vágjuk, besózzuk, majd borssal és reszelt fokhagymával fűszerezzük.
Gasztro Trend Tovább olvasom