Recipes from Ingredient: narancs

Summer Sunrise Punch bólé

Summer Sunrise Punch bólé

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy nagyméretű bólés tálba helyezzük bele a citrusfélék héját, és szórjuk meg a cukorral.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gemenci őzgerinc hidegen, vörösboros körtével

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az őzgerincet lehártyázzuk, majd sóval és apróra vágott kakukkfűvel bedörzsöljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Banános-spenótos turmix

Banános-spenótos turmix

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Vágjuk a narancsokat félbe, és citrus facsaróval nyomjuk ki a levüket.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Narancsos répalekvár

Narancsos répalekvár

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A narancs és a répa már bizonyította néhány gyümölcsitalban, hogy nagyon összeillik az íz világuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Házi Angostura Bitters

Angostura Bitters

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kevert italok (koktélok) egy igen gyakori hozzávalója.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Házi Orange Bitters

Orange Bitters

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Helyezzük a hozzávalókat, a vodka, a víz, és a sűrű cukorszirup kivételével, egy literes fedéllel ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Görög citromleves

Görög citromleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A pudingot tejjel elkeverve elkészítjük, közben 2 db citrom héját lereszeljük, majd a citromok és ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Girl Power koktél

Girl Power koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rakjuk a keverőpohárba (a shaker része) a narancs és lime gerezdeket, majd törőfával nyomkodjuk meg ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Peach Sangria bólé

Peach Sangria bólé

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rakjuk az őszibarack és narancs szeleteket a bólés tálba, majd adjuk hozzá a narancslikőrt.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Russo Arancello

Arancello narancslikőr házilag

Recept típus:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Hámozzuk le (késsel vagy valamilyen citrus hámozóval) a narancsok héját.

Gasztro Trend Tovább olvasom