Recipes from Ingredient: mustár
mustár
Szedermártás főzés nélkül
A szedret turmixgépben a cukorral és a vörösborral összekeverjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomFinom falatok ananászra és sütőtökre
Az alaposan megmosott húst ujjnyi csíkokra vágjuk, és rátesszük az olajon fonnyasztott vöröshagymára.
Gasztro Trend Tovább olvasomNarancsos pulykamellfalatok nyárson
Három deci vízben a babérlevéllel, az egész borssal és a fele sóval felforraljuk a lapokra ...
Gasztro Trend Tovább olvasomCumberland mártás
Jól behűtve adjuk vadak, vadszárnyasok mellé. A háziszárnyasoknak is méltó kísérőmártása.
Gasztro Trend Tovább olvasomLencsefőzelék
Úgy tartja a mondás, hogy aki újévkor lencsefőzeléket fogyaszt, annak tele lesz a pénztárcája.
Gasztro Trend Tovább olvasomGrillezett márványsajtos szűzpecsenye párolt sárgarépával
Szokatlan, hogy a sertéshúshoz és a márványsajthoz vörösbort ajánlunk.
Hilltop Borhotel és Étterem Tovább olvasomGörög húsos nyársak mentás joghurttal
A karajszeleteket megtisztítjuk, majd négyfelé vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomFejes saláta lilahagymával, tojássalátával és bazsalikomos-olívás öntettel
A sóból, cukorból, fehérborecetből és az apróra vágott lilahagymából salátalevet készítünk.
Gasztro Trend Tovább olvasomGörög uborkasaláta
Az uborkát megmossuk, meghámozzuk, majd legyaluljuk. A hagymát megtisztítjuk, lereszeljük.
Gasztro Trend Tovább olvasom