Recipes from Ingredient: majoránna
majoránna
Káposztás tésztával töltött kacsa
Elkészítjük a káposztás tésztát: A káposztát lereszeljük, és besózzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomResztelt csirkemáj petrezselymes burgonyával és uborkasalátával
A szalonnát vékony csíkokra vágjuk, és egy serpenyőben aranyszínűre pirítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSzilveszteri töltött káposzta
A füstölt császárszalonnát fedő alatt bő vízben megfőzzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomHúsgombócok cukkínisalátával
A darált húst tálba tesszük, ráütjük a tojásokat, ízesítjük sóval.
Gasztro Trend Tovább olvasomHázi csirkemájkrém
A felmelegített olajban megfonnyasztjuk a finomra vágott hagymát.
Gasztro Trend Tovább olvasomVörösboros, paradicsomos, chilis töltött káposzta
Az ételt szabolcsinak tartják, nevezik cigány töltött káposztának is, de ismert az ukrán konyhában is.
Hobbychef Tovább olvasomResztelt sertésmáj rizzsel, sült krumplival és csalamádéval
Bár a libamáj a májak királynője, azért a sertésmájat is szeretem.
Hobbychef Tovább olvasomFehérboros káposzta húsos gombóccal
Hogy ne mindig töltött káposzta, vagy Székely-káposzta legyen.
Hobbychef Tovább olvasomCsirkemájjal töltött karajszelet mandulás-kukoricapelyhes bundában
A csirkemájat, a vöröshagymát és a petrezselyemzöldet megtisztítjuk, és apró darabokra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom