Recipes from Ingredient: lime

Solstice Sangria bólé

Solstice Sangria bólé

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szódavíz kivételével az összetevőket töltsük bele egy kancsóba.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Shiso Sangria koktél

Shiso Sangria koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A koktélos shakerbe rakjuk bele a lime gerezdeket, amit törőfával (muddler) nyomkodjuk meg.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Greek Tiger koktél

Greek Tiger koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Dobjunk 4 jégkockát a shakerbe, töltsük bele az italokat, és jól rázzuk össze.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mykonos Mojito koktél

Mykonos Mojito koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A pohárba rakjuk bele a barna cukrot, a citromlét, és a mentaleveleket.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Bacardi Mojito koktél

Bacardi Mojito koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (4 / 5)

A hosszúitalos pohárba rakjuk bele a mentaleveleket és a gerezdekre vágott lime-ot.

Gasztro Trend Tovább olvasom
STROHpirinha koktél

STROHpirinha koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A lime és narancs darabokat rakjuk a pohárba és tőrőfával (muddler) nyomkodjuk meg.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Swamp Zombie koktél

Swamp Zombie koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az összes hozzávalót zúzott jéggel rakjuk a turmixgépbe, és nagy sebességgel, körülbelül 10 másodpercig keverjük ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Midori koktél

Midori koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A hozzávalókat shakerben összerázzuk, majd az italt pohárba töltjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sobieski Skinny Pomegranate koktél

Sobieski Skinny Pomegranate koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Valamennyi összetevőt egy koktél shakerben jéggel rázzuk össze.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sobieski The Livin's Easy Summer Punch koktél

Sobieski The Livin’s Easy Summer Punch bólé

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A gyömbér üdítő kivételével az összes összetevőt tegyük bele egy lezárható műanyag tálba, és keverjük ...

Gasztro Trend Tovább olvasom