Recipes from Ingredient: lime

Lime szirup

Lime szirup

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Keverjük össze a cukrot, a citromsavat, és a borkősavat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Odd Époque koktél

Odd Époque koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rakjuk a mentaleveleket a pohárba, és törőfával nyomkodjuk meg kissé, hogy engedjenek magukból illóolajat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Savanyú Láng turmix

Savanyú Láng turmix

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ha levertek vagyunk és étrendünk sem megfelelő, immunrendszerünk kevésbé képes ellenállni a meghűlésnek és az ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Fagyűző turmix

Fagyűző turmix

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ez az ital igen gazdag C-vitaminban, ami remek fegyver a légúti betegségek ellen.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gyömbérörvény turmix

Gyömbérörvény turmix

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Antioxidánsokban gazdag ital. A lime elősegíti a mérgező anyagok kiválasztását.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tequila Mango Avocado Salsa saláta

Tequila Mango Avocado Salsa saláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rakjuk bele egy nagyméretű salátás tálba: a kockára vágott mangót és avokádót.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Pornstar Martini koktél

Pornstar Martini koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Vágjunk ketté egy maracuját, és annak egyik felét facsarjuk bele a koktél shakerbe.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tabonga and Jerry koktél

Tabonga and Jerry koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tiki pohárba öntsük bele az összetevőket, és töltsük fel forró vízzel, majd jól keverjük ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Lovely Lovely koktél

Lovely Lovely koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Minden összetevőt keverjük össze 10 uncia (30 cl) zúzott jéggel mixergéppel (vagy keverőgéppel).

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sidewinder's Fang koktél

Sidewinder’s Fang koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

1/2 csészényi tört jéggel, keverőgéppel vagy mixergéppel keverjük össze mintegy 10 másodpercig a hozzávalókat.

Gasztro Trend Tovább olvasom