Recipes from Ingredient: konyak

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Fácánerőleves húsgaluskával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A fácán mellét a csontról lefejtjük, kétszer ledaráljuk, majd a tojással meg a konyakkal összegyúrjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Warm Blizzard koktél

Warm Blizzard koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az összes hozzávalót rázzuk jól össze shakerben jéggel, majd egy koktélos pohárba szűrjük át az ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Phoebe Snow koktél

Phoebe Snow koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rakjunk jégkockákat a keverőpohárba, és töltsük bele a hozzávalókat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Molokai Mule koktél

Molokai Mule koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Jól rázzuk össze jéggel koktél shakerben az összetevőket.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Bali’s Luau koktél

Bali’s Luau koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A hozzávalókat rázzuk össze shakerben 1/2 csészényi tört jéggel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
The Natives Are Restless koktél

The Natives Are Restless koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rázzuk össze koktél sékerben jéggel az összetevőket, és töltsük az italt a magas vagy cső ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
ABC Shot koktél

ABC Shot koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Öntsük a mandulalikőrt a pohárba, és rétegezzük rá egy kanál segítségével először az ír krémlikőrt ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Campari Stinger koktél

Campari Stinger koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az összetevőket a sékerben rázzuk össze, majd az italt szűrjük whiskeys pohárba tört jégre.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sidecar koktél

Sidecar koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A konyakot, a narancslikőrt (Cointreau-t) és a citromlevet tört jéggel shakerbe tesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Dinnyés ráksaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A rákot még fagyosan a borba szórjuk. A konyakkal ízesítjük, a citrom levét belefacsarjuk, megsózzuk, ...

Gasztro Trend Tovább olvasom