Recipes from Ingredient: húsos szalonna
Csirkecombok ribizliben
A csirkecombokat lebőrözzük, a bőrt félretesszük, később más ételhez felhasználható.
Gasztro Trend Tovább olvasomKolozsvári pulykatokány
Egy kevés olajon kezdjük el pirítani a vöröshagymát és a szalonnát.
Gasztro Trend Tovább olvasomVörösboros lencsegulyás füstölt tarjával, kolbásszal, nokedlivel
Mert nem csak babgulyás van.
Hobbychef Tovább olvasomResztelt csirkemáj petrezselymes burgonyával és uborkasalátával
A szalonnát vékony csíkokra vágjuk, és egy serpenyőben aranyszínűre pirítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomMagyaros grill – töltött sertésszűz roston sütve, héjában sült burgonyával
Faszénből parazsat készítünk, mikor már nem lángol, a füstölt szalonnával megkent sütőrácsot rátesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasomChilis babos egytálétel
A húsos szalonnát kockára vágjuk, majd vastag falú lábasban aranyszínűre pirítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomFácánmell roston, aszalt szilvával töltve
A körtéket úgy hámozzuk meg, hogy a szárukat meghagyjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomCitromos-tejfölös burgonyaleves
A húsos szalonnát apró kockára vágjuk, és saját zsírjában megpirítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSavanyú, tejszínes lencseleves
A lencsét előző nap hideg vízbe áztatjuk. A felhasználás napján leszűrjük, átmossuk, és 1 liter ...
Gasztro Trend Tovább olvasom