Recipes from Ingredient: húsos szalonna

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Csirkecombok ribizliben

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkecombokat lebőrözzük, a bőrt félretesszük, később más ételhez felhasználható.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kolozsvári pulykatokány

Kolozsvári pulykatokány

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4.4 / 5)

Egy kevés olajon kezdjük el pirítani a vöröshagymát és a szalonnát.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Vörösboros lencsegulyás füstölt tarjával, kolbásszal, nokedlivel

Vörösboros lencsegulyás füstölt tarjával, kolbásszal, nokedlivel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Mert nem csak babgulyás van.

Hobbychef Tovább olvasom
Resztelt csirkemáj petrezselymes burgonyával és uborkasalátával

Resztelt csirkemáj petrezselymes burgonyával és uborkasalátával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szalonnát vékony csíkokra vágjuk, és egy serpenyőben aranyszínűre pirítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Magyaros grill - töltött sertésszűz roston sütve, héjában sült burgonyával

Magyaros grill – töltött sertésszűz roston sütve, héjában sült burgonyával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Faszénből parazsat készítünk, mikor már nem lángol, a füstölt szalonnával megkent sütőrácsot rátesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Chilis babos egytálétel

Chilis babos egytálétel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A húsos szalonnát kockára vágjuk, majd vastag falú lábasban aranyszínűre pirítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Fácánmell roston, aszalt szilvával töltve

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A körtéket úgy hámozzuk meg, hogy a szárukat meghagyjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Citromos-tejfölös burgonyaleves

Citromos-tejfölös burgonyaleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

A húsos szalonnát apró kockára vágjuk, és saját zsírjában megpirítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Savanyú, tejszínes lencseleves

Savanyú, tejszínes lencseleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (1 / 5)

A lencsét előző nap hideg vízbe áztatjuk. A felhasználás napján leszűrjük, átmossuk, és 1 liter ...

Gasztro Trend Tovább olvasom