Recipes from Ingredient: gyümölcsök

Alkoholmentes gyümölcsturmixok

Alkoholmentes gyümölcsturmixok

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Bármilyen friss vagy télire eltett gyümölcs használható a turmixitalokhoz.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gyümölcs sörbet

Gyümölcs sörbet

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Minden gyümölcsöt megtisztítunk, illetve a sárgadinnyét A és V alakban felvágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Antioxidáns turmix

Antioxidáns turmix

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az összes hozzávalót keverjük simára egy turmixgéppel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Angol kenyérpuding

Angol kenyérpuding

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kifliket vékony karikákra vágjuk, és kivajazott, tűzálló tál aljára egy réteget rakunk belőle.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Fácán és fürj gyümölcsökkel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A fácánt és a fürjeket megmossuk, leszárogatjuk, majd kívül-belül megsózzuk, kakukkfűvel meg majoránnával bedörzsöljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gránátalma gyümölcsturmix

Gránátalma gyümölcsturmix

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az összes hozzávalót keverjük simára egy turmixgéppel, majd az italt öntsük át egy magas (pl.: ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sinlandia koktél

Sinlandia koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rakjuk a keverőpohárba (Boston Shaker része) a friss gyümölcsöket.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Champagne Punch bólé

Champagne Punch bólé

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A bólés tálba rakjuk bele a „tetszőleges” puncs gyümölcsöket.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Eperrel töltött jégkocka

Töltött és ízesített jégkocka

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A koktélok gyakori hozzávalója a jégkocka, amit egy kis trükkel könnyedén dekoratívabbá tehetünk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Görög gyümölcsleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (1.8 / 5)

A gyümölcsök felét turmixszoljuk össze a joghurttal, a vaníliás cukorral és a gyümölcslével.

Gasztro Trend Tovább olvasom