Recipes from Ingredient: grenadine szirup

Vodka Cherry Bomb koktél

Vodka Cherry Bomb koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Töltsük fel teljesen a highball poharat jégkockákkal.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Roman Candle koktél

Roman Candle koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rázzuk össze jéggel sékerben a vodkát, az áfonyalét, és a gránátalma szirupot.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Pomegranate Daiquiri koktél

Pomegranate Daiquiri koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rakjunk a keverőpohárba a lime darabokat, és törőfával nyomkodjuk meg őket.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Beachcomber's Rum Barrel koktél

Beachcomber’s Rum Barrel koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az összes hozzávalót rakjuk turmixgépbe (blender) és zúzott jéggel, 5 másodpercig keverjük jól össze.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mary Pickford koktél

Mary Pickford koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Kombináljuk az összetevőket (rumot, ananászlét, likőrt, szirupot) egy jéggel félig töltött koktél shakerben.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Halo: Rampancy koktél

Halo: Rampancy koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Töltsük meg zúzott jéggel a poharat, majd öntsük rá a Chambord likőrt és a Grenadine ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Resident Evil: Mixed Herbs Shot koktél

Resident Evil: Mixed Herbs Shot koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A mixeket töltsük át óvatosan (döntsük meg és a pohár falára öntsük) a kémcsőbe vagy ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Resident Evil Herbs koktélok

Resident Evil: Red Herb Shot koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A hozzávalókat (gránátalma szirup, energiaital) töltsük egy kémcsőbe vagy shot pohárba.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Zombie Punch koktél

Zombie Punch koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Tegyük az összes hozzávalót (a jeget utoljára) egy turmixgépbe (blender).

Gasztro Trend Tovább olvasom
Pink Martini koktél

Pink Martini koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rakjunk zúzott jéget a shakerbe, és a hozzávalókat rázzuk jól össze.

Gasztro Trend Tovább olvasom