Recipes from Ingredient: füstölt szalonna
Korhelyleves füstölt-főtt tarjával, vörösborral
Bár nem korhelyeskedtem, azért ebben a késő őszi időben jól esik egy forró, tartalmas leves. ...
Hobbychef Tovább olvasomResztelt sertésmáj rizzsel, sült krumplival és csalamádéval
Bár a libamáj a májak királynője, azért a sertésmájat is szeretem.
Hobbychef Tovább olvasomHortobágyi húsos palacsinta #1
A füstölt szalonnát apró kockára vágjuk, és aranysárgára pirítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomRakott káposzta darált hússal, tejföllel és sajttal
Friss káposztából készült, a savanyított majd jöhet télen.
Hobbychef Tovább olvasomPipette Rigate borsós sertéspörkölttel és céklával
A pörkölt nem csak nokedlivel, vagy krumplival készíthető, a zöldborsó is mássá teszi egy kicsit.
Hobbychef Tovább olvasomFehérboros káposzta húsos gombóccal
Hogy ne mindig töltött káposzta, vagy Székely-káposzta legyen.
Hobbychef Tovább olvasomTökös-rizses lecsó füstölt kolbásszal és szalonnával
Lecsó reggel, délben este ... Azoknak, akik - mint én - imádják a lecsót.
Hobbychef Tovább olvasomPikáns pacal
A csíkozott pacalt annyi vízben tesszük fel főni, hogy két ujjnyira ellepje.
Gasztro Trend Tovább olvasomGemenci őzgerinc hidegen, vörösboros körtével
Az őzgerincet lehártyázzuk, majd sóval és apróra vágott kakukkfűvel bedörzsöljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomFokhagymás szarvastokány
A húst 0,5 centi vastag, a szalonnát ennél vékonyabb csíkokra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom