Recipes from Ingredient: füstölt szalonna

Korhelyleves füstölt-főtt tarjával, vörösborral

Korhelyleves füstölt-főtt tarjával, vörösborral

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Bár nem korhelyeskedtem, azért ebben a késő őszi időben jól esik egy forró, tartalmas leves. ...

Hobbychef Tovább olvasom
Resztelt sertésmáj rizzsel, sült krumplival és csalamádéval

Resztelt sertésmáj rizzsel, sült krumplival és csalamádéval

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Bár a libamáj a májak királynője, azért a sertésmájat is szeretem.

Hobbychef Tovább olvasom
Hortobágyi húsos palacsinta

Hortobágyi húsos palacsinta #1

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A füstölt szalonnát apró kockára vágjuk, és aranysárgára pirítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Rakott káposzta darált hússal, tejföllel és sajttal

Rakott káposzta darált hússal, tejföllel és sajttal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Friss káposztából készült, a savanyított majd jöhet télen.

Hobbychef Tovább olvasom
Pipette Rigate borsós sertéspörkölttel és céklával

Pipette Rigate borsós sertéspörkölttel és céklával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A pörkölt nem csak nokedlivel, vagy krumplival készíthető, a zöldborsó is mássá teszi egy kicsit.

Hobbychef Tovább olvasom
Fehérboros káposzta húsos gombóccal

Fehérboros káposzta húsos gombóccal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Hogy ne mindig töltött káposzta, vagy Székely-káposzta legyen.

Hobbychef Tovább olvasom
Tökös-rizses lecsó füstölt kolbásszal és szalonnával

Tökös-rizses lecsó füstölt kolbásszal és szalonnával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Lecsó reggel, délben este ... Azoknak, akik - mint én - imádják a lecsót.

Hobbychef Tovább olvasom
Pikáns pacal

Pikáns pacal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

A csíkozott pacalt annyi vízben tesszük fel főni, hogy két ujjnyira ellepje.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gemenci őzgerinc hidegen, vörösboros körtével

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az őzgerincet lehártyázzuk, majd sóval és apróra vágott kakukkfűvel bedörzsöljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Fokhagymás szarvastokány

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A húst 0,5 centi vastag, a szalonnát ennél vékonyabb csíkokra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom