Recipes from Ingredient: fehérbor
Fehérboros póréhagyma krémleves kurkumával
Szeretem a hagymát, a hagymaleveseket, ezúttal egy póréhagyma krémlevest főztem. Remélem, nektek is ízleni fog.
Hobbychef Tovább olvasomGarnélás rizottó
Egy kisebb fazékban vizet melegítünk, sót szórunk bele, majd a sós, forró vízzel leforrázzuk a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomFehérboros francia hagymaleves, brandyvel és sajtos croissanttal
A hagymaleves (Soupe a L’Oignon) a franciák nagy kedvence, világszerte híressé vált. Elkészítése egyszerű, olcsó, ...
Hobbychef Tovább olvasomKacsamáj pástétommal töltött karalábé tejfölös-fehérboros szószban
Hogy ne mindig a megszokott darálthús legyen a töltelék.
Hobbychef Tovább olvasomEmpanadilla – hússal töltött, sült tészta-tallér
Sima, rugalmas tésztát készítünk: a lisztet átszitáljuk, hozzáadjuk az egész tojásokat, az ecetet.
Gasztro Trend Tovább olvasomFehérboros brokkoli krémleves sült baconnel és hagymakarikákkal, bruschettával
A brokkoli, bor és a tejszín együttese egy finom krémlevest eredményez, amit a sült hagyma ...
Hobbychef Tovább olvasomFehérboros káposzta húsos gombóccal
Hogy ne mindig töltött káposzta, vagy Székely-káposzta legyen.
Hobbychef Tovább olvasomFehérboros, tejfölös-borsos resztelt gomba rigate tésztával
Azoknak, akik szeretik a finom, könnyű olaszos tésztaételeket, egy kis borral megbolondítva...
Hobbychef Tovább olvasomKukoricás őzragu
Az őzhúst 2 centis kockákra, a lehéjazott vöröshagymát finomra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom