Recipes from Ingredient: étolaj
Húsgombócok cukkínisalátával
A darált húst tálba tesszük, ráütjük a tojásokat, ízesítjük sóval.
Gasztro Trend Tovább olvasomTengeri borzas hal
A halfiléket besózzuk, és az egyik citrom levével meglocsoljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomTiroli almás-mákos rétes
Az almát megtisztítjuk, lereszeljük, majd összekeverjük a mézzel és a mazsolával.
Gasztro Trend Tovább olvasomZöldborsós párolt karaj petrezselymes rizzsel
A vajat egy serpenyőben felolvasztjuk, pezsdülésig forrósítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSan Giuseppe fánkja
Egy közepesen nagy edénybe felforraljuk a vizet, majd a tűzről levéve hozzákeverjük a lisztet.
Gasztro Trend Tovább olvasomKókuszos hárommiatyánkos süti
Azoknak ajánlom elkészíteni, akik mindig időhiányban szenvednek, mert ez olyan egyszerű, gyors sütemény, amely összeállítható ...
Tortafüggő Marisz Tovább olvasomMajonéz
A majonéz készítés legfontosabb eszköze a kézi mixer (botmixer).
Gasztro Trend Tovább olvasomFenyőchips
A burgonyát megmossuk, meghámozzuk, majd uborkagyalun lereszeljük. Ezután fenyő formájú süteményszaggatóval kiszúrjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomCasanova csapdája
A húst megmossuk, nagyobb darabokra vágjuk. Kevés hevített olajon pirítani kezdjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomNői vágy
A megmosott, lecsepegtetett pulykamell filéből 4-5 dkg-os szeleteket vágunk. Besózzuk, meghintjük Delikát Szárnyas Fűszerkeverékkel, majd ...
Gasztro Trend Tovább olvasom