Recipes from Ingredient: eper

Őszi barackbólé

Őszi barackbólé

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Mind forrón, mind hidegen egyaránt élvezhető gyümölcsös bólé.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Eper vörösborzselében

Eper vörösborzselében

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az egészséges eperszemeket megmossuk, lecsumázzuk és félbevágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Pulykamellgalantin gyümölcsökkel

Pulykamellgalantin gyümölcsökkel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A pulykamellfeleket, a vékony részénél vigyázva felszúrjuk, és besózva félreállítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mascarponés, eperjoghurtos krém eperrel

Mascarponés, eperjoghurtos krém eperrel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy kis epres finomság. Nagyon gyorsan elkészíthető. A hozzávalókat a hűtőszekrényből kell elővarázsolni.

Hobbychef Tovább olvasom
Epres-túrós kosárkák

Epres-túrós kosárkák

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A friss gyümölcsből készült desszertek azért csodálatosak, mert könnyűek, és kevésbé hizlalnak.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Epres tiramisu eperlikőrrel

Epres tiramisu eperlikőrrel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A klasszikus tiramisut variáltam át egy kicsit, melyhez a saját készítésű eperlikőrt használtam.

Hobbychef Tovább olvasom
Eprek eperlikőrben tejszínhabbal

Eprek eperlikőrben tejszínhabbal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Most, hogy már van saját készítésű eperlikőröm, megleptem magam ezzel az egyszerű finomsággal.

Hobbychef Tovább olvasom
Gesztenyepuding eperöntettel

Gesztenyepuding eperöntettel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csokoládét vízgőzön felolvasztjuk, hozzáadjuk a kiolvasztott, kézmeleg gesztenyepürét.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Epres bonbon

Eper kívül – eper belül bonbon

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Díszdobozban, karácsonyi ajándéknak is kiváló epres bonbonok.

Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom
Fresa Catrina koktél

Fresa Catrina koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Tegyük a shakerbe az epret és a fekete borsokat, majd törőfával nyomkodjuk meg.

Gasztro Trend Tovább olvasom