Recipes from Ingredient: cukorszirup

Perrier Beluga koktél

Perrier Beluga koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rakjuk a friss körtét a shakerbe, és a Perrier kivételével adjuk hozzá a többi összetevőt.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Házi Angostura Bitters

Angostura Bitters

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kevert italok (koktélok) egy igen gyakori hozzávalója.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Házi Orange Bitters

Orange Bitters

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Helyezzük a hozzávalókat, a vodka, a víz, és a sűrű cukorszirup kivételével, egy literes fedéllel ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Grapefruit Bitters

Grapefruit Bitters

Recept típus:
Átlag értékelés: (4 / 5)

Rakjuk a grapefruit és a citrom héját egy zárható üvegedénybe, majd töltsük rá a vodkát.

Gasztro Trend Tovább olvasom
The Pernod Grinch koktél

The Pernod Grinch koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rakjuk a tojásfehérje nélkül a hozzávalókat a shakerbe, és jég nélkül rázzuk össze.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Ciroc New Years Eve koktél

Ciroc New Years Eve koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy keverőpohárba töltsük bele a hozzávalókat, adjunk hozzá jeget, majd bárkanállal keverjük össze.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Ciroc White Frost koktél

Ciroc White Frost koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Elsőként készítsük el a koktélos pohár peremének cukros díszítését.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mojito Martini koktél

Mojito Martini koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rakjuk a citromlét, a cukorszirupot, és a mentaleveleket a koktél sékerbe.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Cupid’s Bow koktél

Cupid’s Bow koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Koktél shakerben rázzuk össze a hozzávalókat jéggel, majd szűrjük át az italt egy előhűtött martinis ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Cupid’s Kiss koktél

Cupid’s Kiss koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rázzuk össze jéggel a hozzávalókat egy koktél shakerben, és szűrjük át az italt egy előhűtött ...

Gasztro Trend Tovább olvasom