Recipes from Ingredient: cseresznye

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Körte fehérborban, szőlőlevelekben

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A borból a birsecettel, a fahéjjal, és egy kevés vízzel hígítva páclevet főzünk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Holland cseresznyetorta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A mélyhűtött vajastésztát szobahőmérsékleten felengedtetjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Őszi barackbólé

Őszi barackbólé

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Mind forrón, mind hidegen egyaránt élvezhető gyümölcsös bólé.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Cseresznyeszörbet

Cseresznyesörbet

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A gyümölcsöket kimagozás után turmixgépben a citrom szűrt levével összetörjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Poharas gyümölcskrémek

Poharas gyümölcskrémek

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tojások sárgáját 30 g cukorral habosra keverjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Cseresznyefelfújt

Cseresznyefelfújt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szikkadt zsemléket félkarikára szeleteljük, meglocsoljuk a langyos tejjel, fél óráig ázni hagyjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Kivivel pirított szárnyas- vagy libamájszeletek

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Először a köretet készítjük el. A megmosott és lecsepegtetett rizst a margarinon átforrósítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Cseresznyés turmix joghurttal

Cseresznyés turmix joghurttal

Recept típus:
Átlag értékelés: (4 / 5)

Hámozzuk meg és szeleteljük fel a banánt.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Cseresznyés vadkacsa

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kacsát 6-6 részre daraboljuk, besózva félretesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Adios Muthafucka Jello Shots

Adios Muthafucka Jello Shots

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Készítsük el elsőként a muffin tartókat. Kettő 6 darabos muffin formába, rakjunk papír kosarakat.

Gasztro Trend Tovább olvasom