Recipes from Ingredient: creme de cacao

Don Alejandro koktél

Don Alejandro koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az összes hozzávalót rázzuk jól össze jéggel koktél shakerben, hogy a tojásfehérje feloldódjon.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tiramisu Martini koktél

Tiramisu Martini koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Elsőként hűtsük le a poharat, azaz öntsünk bele hideg vizet, és rakjuk 4-5 percre a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Madame Cherie koktél

Madame Cherie koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Legelőször készítsük el a koktélos pohár peremének porcukros díszítését.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Fernet Alexander koktél

Fernet Alexander koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az összes hozzávalót rázzuk össze koktél shakerben, majd az italt szűrjük át egy koktélos pohárba.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Harry Potter borító

Dementor’s Kiss koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Legelőször is készítsük el a martinis pohár peremének fahéjas díszítését.

Gasztro Trend Tovább olvasom
20th Century koktél

20th Century koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az összetevőket shakerben rázzuk jéggel jól össze.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Harry Potter borító

Mudblood koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A hozzávalókat rakjuk egy jéggel teli shakerbe, és rázzuk össze, majd szűrjük át az italt ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Harry Potter borító

Harry Potter koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az összes hozzávalót egy jéggel teli keverőpohárba bárkanál segítségével jól keverjük meg.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Chocolate Temptini koktél

Chocolate Temptini koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Töltsük bele a sékerbe a fehér rumot, a csokoládé likőrt (Creme de Cacao), és az ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Agave Kiss koktél

Agave Kiss koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Nedvesítsük be a pohár peremét, és forgassuk bele fehércsokoládé reszelékbe.

Gasztro Trend Tovább olvasom