Recipes from Ingredient: citromlé

Sidecar koktél

Sidecar koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A konyakot, a narancslikőrt (Cointreau-t) és a citromlevet tört jéggel shakerbe tesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Whiskey Sour koktél

Whiskey Sour koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az összetevőket sékerben jégkockával jól összerázzuk, majd az italt a pohárba szűrjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Singapore Sling koktél 01

Singapore Sling koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szódavíz kivételével az összetevőket sékerben összerázzuk, majd jéggel teli pohárba töltjük, és felöntjük szódavízzel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gin Tonic koktél

Gin Tonic koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Néhány jégkockát a pohárba teszünk, ráöntjük a gint, a citrom levét és héját, végül feltöltjük ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tom Collins koktél

Tom Collins koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (1 / 5)

A gint, a citromlevet és a cukrot sékerbe öntjük, és jól összerázzuk. A poharat jéggel ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Vodka Sling koktél

Vodka Sling koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szóda kivételével a hozzávalókat sékerben összerázzuk. Jéggel félig töltött pohárba szűrjük, majd felöntjük szódavízzel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Bora Bora koktél

Bora Bora koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A hozzávalókat 3-4 jégkockával mixerben vagy sékerben összekeverjük, és 3-4 jégkockával töltött hosszúitalos pohárba szűrjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Bahama Mama koktél

Bahama Mama koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Az összes hozzávalót sékerben összerázzuk 2-3 szem jéggel, majd a pohárba szűrjük sok törtjégre.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Zombie koktél

Zombie koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az összes hozzávalót sékerben összerázzuk 2-3 szem jéggel, majd a pohárba szűrjük sok törtjégre.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Chilis rák

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A rákot szobahőmérsékleten fölengedjük, lecsöpögtetjük. Az összes zöldséget megtisztítjuk, a fokhagymát finomra, a többit kis ...

Gasztro Trend Tovább olvasom