Recipes from Ingredient: búzafinomliszt
Rakott karfiol
A karfiolt rózsáira szedjük, megmossuk, majd sós, cukros vízben roppanósra főzzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomCitromos zöldségleves
A vajat egy serpenyőben felolvasztjuk, pezsdülésig forrósítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomTöltött narancs vaníliakrémmel
A kettévágott narancs húsát eltávolítjuk a héjából.
Gasztro Trend Tovább olvasomMézes sült csirkecomb meggymártással és szalonnás burgonyafánkocskákkal
A burgonyát héjában, sós vízben megfőzzük, amikor megfőtt, megtisztítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomTengeri borzas hal
A halfiléket besózzuk, és az egyik citrom levével meglocsoljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomPárolt lazac citrommártással
A lazacfilét felszeleteljük, besózzuk, és ráfacsarjuk az egyik citrom felét.
Gasztro Trend Tovább olvasomRumos meggyleves
A meggybefőttet leszűrjük, a levét felforraljuk, fahéjjal, szegfűszeggel és vaníliás cukorral ízesítjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomZöldborsó krémleves
A vajat felforrósítjuk, az apróra vágott petrezselyemzöldet és a zöldborsót hozzáadjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom