Recipes from Ingredient: borókabogyó

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Szedermártás

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szedret a megfelelő tisztítás után a vörösborral felforraljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Szőlőszemek szárnyasmájjal és borókával flambírozva

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A szárnyasmájat elválasztjuk a szívtől, az utóbbit másra használjuk fel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Zöldmandula lángolva, mazsolás puncsfagylalttal

Zöldmandula lángolva, mazsolás puncsfagylalttal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy flambírozó - teflon bevonatú - serpenyőben felolvasztjuk a vajat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Szárított mézes ringlószilva

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A még kemény, egészséges, érett ringlószilvát a leszárazás után megmossuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Olívás sonkakoktél melegen

Olívás sonkakoktél melegen

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy teflonserpenyőben felforrósítjuk az olajat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Mandarinnal flambírozott vadkacsa aszalt szilvás fánkkal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A megtisztított, kívül-belül jól megsózott vadkacsát a sütőbe tesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Fehérboros fácánhúsleves

Fehérboros fácánhúsleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ez a leves isteni, annak ellenére, hogy viszonylag kevés zöldséggel készült.

Hobbychef Tovább olvasom
Zöldfűszeres sertésszűz filé roston sütve

Zöldfűszeres sertésszűz filé roston sütve

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sertésszüzet megmossuk, besózzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Fácán és fürj gyümölcsökkel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A fácánt és a fürjeket megmossuk, leszárogatjuk, majd kívül-belül megsózzuk, kakukkfűvel meg majoránnával bedörzsöljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Kemencében sült őzfilé erdei gombákkal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Az őzgerincet kicsontozzuk. A húsról a hártyát lefejtjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom