Recipes from Ingredient: babérlevél
Gemenci őzgerinc hidegen, vörösboros körtével
Az őzgerincet lehártyázzuk, majd sóval és apróra vágott kakukkfűvel bedörzsöljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomFácán és fürj gyümölcsökkel
A fácánt és a fürjeket megmossuk, leszárogatjuk, majd kívül-belül megsózzuk, kakukkfűvel meg majoránnával bedörzsöljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomKemencében sült őzfilé erdei gombákkal
Az őzgerincet kicsontozzuk. A húsról a hártyát lefejtjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomFácánmell roston, aszalt szilvával töltve
A körtéket úgy hámozzuk meg, hogy a szárukat meghagyjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomFácánerőleves húsgaluskával
A fácán mellét a csontról lefejtjük, kétszer ledaráljuk, majd a tojással meg a konyakkal összegyúrjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomPárolt paradicsomos tonhal
A halszeleteket kiolvasztjuk, majd sóval és fehérborssal befűszerezzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomKáposztaleves kolbásszal
A lángolt kolbászt karikára vágjuk, a szalonnát vékony csíkokra szeleteljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomCitromos-tejfölös burgonyaleves
A húsos szalonnát apró kockára vágjuk, és saját zsírjában megpirítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomFrancia hagymaleves
A francia konyha világhírű, itthon mégis félve vágunk bele francia ételek elkészítésébe, mert gyakran úgy ...
Gasztro Trend Tovább olvasom