Recipes from Ingredient: babérlevél

Korhelyleves füstölt-főtt tarjával, vörösborral

Korhelyleves füstölt-főtt tarjával, vörösborral

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Bár nem korhelyeskedtem, azért ebben a késő őszi időben jól esik egy forró, tartalmas leves. ...

Hobbychef Tovább olvasom
Vörösboros, paradicsomos, chilis töltött káposzta

Vörösboros, paradicsomos, chilis töltött káposzta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az ételt szabolcsinak tartják, nevezik cigány töltött káposztának is, de ismert az ukrán konyhában is.

Hobbychef Tovább olvasom
Krumplifőzelék

Krumplifőzelék

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A krumplifőzelék az egyik legfinomabb magyar étel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Lencsefőzelék fasírttal

Lencsefőzelék fasírttal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Mert lencsét nem csak Újévkor lehet enni.

Hobbychef Tovább olvasom
Tepsis rakott krumpli lilakáposztával

Tepsis rakott krumpli lilakáposztával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy kicsit rendhagyó rakott krumpli.

Hobbychef Tovább olvasom
Rakott káposzta darált hússal, tejföllel és sajttal

Rakott káposzta darált hússal, tejföllel és sajttal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Friss káposztából készült, a savanyított majd jöhet télen.

Hobbychef Tovább olvasom
Fehérboros káposzta húsos gombóccal

Fehérboros káposzta húsos gombóccal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Hogy ne mindig töltött káposzta, vagy Székely-káposzta legyen.

Hobbychef Tovább olvasom
Sült kacsacomb gombás rizzsel, sült krumplival, répával és vörösboros lilakáposztával

Sült kacsacomb gombás rizzsel, sült krumplival, répával és vörösboros lilakáposztával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ez elég munkaigényes étel, de az eredmény miatt megéri. Szinglinek talán túl nagy idő- és ...

Hobbychef Tovább olvasom
Chilis babos egytálétel

Chilis babos egytálétel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A húsos szalonnát kockára vágjuk, majd vastag falú lábasban aranyszínűre pirítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Pikáns pacal

Pikáns pacal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

A csíkozott pacalt annyi vízben tesszük fel főni, hogy két ujjnyira ellepje.

Gasztro Trend Tovább olvasom