Recipes from Ingredient: ananász

Édes-savanyú sertésragu

Édes-savanyú sertésragu

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sovány sertéshúst megmossuk, és a lilahagymával és a kaliforniai paprikával együtt vékony csíkokra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Fácán és fürj gyümölcsökkel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A fácánt és a fürjeket megmossuk, leszárogatjuk, majd kívül-belül megsózzuk, kakukkfűvel meg majoránnával bedörzsöljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Pina Colada turmix

Pina Colada turmix

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az összes hozzávalót keverjük jól össze turmixgéppel, amíg sima és krémes nem lesz.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Ananászos-kókuszos turmix

Ananászos-kókuszos turmix

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Helyezzük a kókusz és ananász darabokat, és a kókuszvizet a turmixgépbe.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Ananász gyümölcsturmix

Ananász gyümölcsturmix

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Keverjük össze simára egy turmixgéppel az ananász darabokat, a szeletelt banánt, a joghurtot, és az ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Fagyűző turmix

Fagyűző turmix

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ez az ital igen gazdag C-vitaminban, ami remek fegyver a légúti betegségek ellen.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Piroska turmix

Piroska turmix

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A-, C-vitaminban, szelénben és cinkben gazdag savanykás, hűsítő ital.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Caipi-Taxa koktél

Caipi-Taxa koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Daraboljuk fel a lime-ot, és tegyük a pohárba.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Missionary's Downfall koktél

Missionary’s Downfall koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Helyezzük a pohárba a 2 nagyobb ananász darabot és a mentaleveleket, és törőfával nyomkodjuk kissé ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Édes-savanyú tintahal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A fagyasztott tintahalat szobahőmérsékleten fölengedjük. Ugyanezt tesszük, ha mélyhűtött kalmárt használunk; a konzervet pedig lecsöpögtetjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom