Recipes from Ingredient: ananász
Édes-savanyú sertésragu
A sovány sertéshúst megmossuk, és a lilahagymával és a kaliforniai paprikával együtt vékony csíkokra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomFácán és fürj gyümölcsökkel
A fácánt és a fürjeket megmossuk, leszárogatjuk, majd kívül-belül megsózzuk, kakukkfűvel meg majoránnával bedörzsöljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomPina Colada turmix
Az összes hozzávalót keverjük jól össze turmixgéppel, amíg sima és krémes nem lesz.
Gasztro Trend Tovább olvasomAnanászos-kókuszos turmix
Helyezzük a kókusz és ananász darabokat, és a kókuszvizet a turmixgépbe.
Gasztro Trend Tovább olvasomAnanász gyümölcsturmix
Keverjük össze simára egy turmixgéppel az ananász darabokat, a szeletelt banánt, a joghurtot, és az ...
Gasztro Trend Tovább olvasomFagyűző turmix
Ez az ital igen gazdag C-vitaminban, ami remek fegyver a légúti betegségek ellen.
Gasztro Trend Tovább olvasomPiroska turmix
A-, C-vitaminban, szelénben és cinkben gazdag savanykás, hűsítő ital.
Gasztro Trend Tovább olvasomMissionary’s Downfall koktél
Helyezzük a pohárba a 2 nagyobb ananász darabot és a mentaleveleket, és törőfával nyomkodjuk kissé ...
Gasztro Trend Tovább olvasomÉdes-savanyú tintahal
A fagyasztott tintahalat szobahőmérsékleten fölengedjük. Ugyanezt tesszük, ha mélyhűtött kalmárt használunk; a konzervet pedig lecsöpögtetjük.
Gasztro Trend Tovább olvasom