Recipes from Ingredient: almaecet

Az almaecet, amely igen alacsony, 5% savtartalmú, az alma erjedése során létrejövő almabor (cider) további fermentálásával jön létre. Őseink korában is előszeretettel alkalmazták, hiszen sokféle értékes tápanyagot (pl.: kalcium, kálium, magnézium, nátrium) tartalmaz. Az almaecet hatásai: fogyaszt, tisztít, serkenti az emésztést. csökkenti a szervezet koleszterinszintjét, valamint vízhajtó, méregtelenítő és étvágycsökkentő hatással bír.

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Hátszínszelet sárgabarackos dinnyemártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A rostélyosokat a megfelelő érlelés után az olajon mindkét oldalukon pirosra sütjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Almavaj

Almavaj

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Miután meghámoztuk és kicsumáztuk az almákat, mindegyiket vágjuk négyfelé.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Túróval töltött kaliforniai paprika petrezselymes krumplival

Túróval töltött kaliforniai paprika velesült baconös, petrezselymes krumplival, paradicsommal és sütőtökkel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A hypermarketben - ahol vásárolni szoktam - vettem 4 nagyjából egyforma darab kaliforniai paprikát. Ezt ...

Hobbychef Tovább olvasom
Bourbon csirke

Bourbon csirke

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy nagy serpenyőben forrósítsuk fel az olajat. Adjuk hozzá a csirkedarabokat és pirítsuk őket világosbarnára.

Gasztro Trend Tovább olvasom