Recipes and Posts Tagged tipp

Öt egészséges finomság, amit megehetsz a párod testéről

Szerző: Gasztro Trend | 0 Komment | | Kategória: Tippek | Címkék : , , , , , ,

Test és ételek

Egy ízletes fogás nemcsak az étkezőasztalnál lehet emlékezetes, hanem még inkább a hálószobában. Bioeper, ha zamatos klasszikust vetnél be. A testeden elhelyezve, vagy egymást kínálgatva is roppant szexi előjátékot tervezhetsz eperrel. A gyümölcs zamata lehűtve és cukor nélkül még inkább érvényesül. Válassz illatos és lédús bioepret a kalandokhoz! Csokigolyó, ha... tovább

Tovább olvasom

Milyen ismérvek alapján válasszunk csokoládét?

Szerző: Gasztro Trend | 0 Komment | | Kategória: Tippek | Címkék : , , , , ,

Csokik

A napokban az édességboltban jártam. A csokis pultnál két hölgy nézelődött. Az egyik levett egy táblás csokit a polcról, nézegette, megfordította, pillanatra mintha olvasta volna a papírra írt szöveget, majd a kosarába tette. Aztán még egy tétova mozdulatot tett és levett egy másik táblát, kicserélte azzal, ami már a kosarában... tovább

Tovább olvasom

Miért és hogyan temperáljuk a csokoládét?

Szerző: Csokoládé Kreatívan | 0 Komment | | Kategória: Tippek | Címkék : , , , , , ,

Tábla csokoládé

A bonbon készítés nagyon kellemes, szórakoztató elfoglaltság. Sokunk autodidakta módon tanulja, kutat a net-en, könyvekből próbál ismeretekhez jutni. Számos más lehetőség is van, de magam is az internetről próbáltam elsajátítani az apró, falatnyi édességek készítését. Akkor még soha sem hallott fogalom volt számomra a csokoládé temperálás. Úgy gondoltam, a csokit... tovább

Tovább olvasom

Minden idők 15 legjobb fogyókúrás tippje

Szerző: Gasztro Trend | 0 Komment | | Kategória: Tippek | Címkék : , , , , , , ,

Karcsúság

A sikeres fogyókúra titkát mindenki ismeri: együnk kevesebbet, mozogjunk többet. Elég egyszerűnek hangzik, de a valós életben, megszokott hétköznapjainkban megvalósítani ezt minden, csak nem egyszerű feladat. Hogyan csinálják mindezt a sikeres fogyókúrázók? Szakértők mondják el nekünk a legjobb fogyókúrás tippjeiket! tovább

Tovább olvasom