Recipes and Posts Tagged tiki ital

Missionary's Downfall koktél

Missionary’s Downfall koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Helyezzük a pohárba a 2 nagyobb ananász darabot és a mentaleveleket, és törőfával nyomkodjuk kissé ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
June Bug koktél

June Bug koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A shakerben jéggel keverjük össze a hozzávalókat, és szűrjük rá az italt egy jéggel teli ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Swamp Zombie koktél

Swamp Zombie koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az összes hozzávalót zúzott jéggel rakjuk a turmixgépbe, és nagy sebességgel, körülbelül 10 másodpercig keverjük ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Singapore Sling koktél 01

Singapore Sling koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szódavíz kivételével az összetevőket sékerben összerázzuk, majd jéggel teli pohárba töltjük, és felöntjük szódavízzel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Blue Hawaiian koktél

Blue Hawaiian koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az összetevőket shakerben sok jéggel összerázzuk, majd a hosszúitalos pohárba szűrjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Pina Colada koktél

Pina Colada koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A hozzávalókat a sékerben erőteljesen összerázzuk, majd a pohárba szűrjük sok jégre.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mojito koktél

Mojito koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (3.7 / 5)

A lime gerezdeket a pohárba nyomjuk, rátesszük a friss mentát és a cukorszirupot, majd az ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Margarita koktél

Margarita koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (4.5 / 5)

Az adalékokat 2-3 szem jéggel összesékeljük, majd az italt a crustázott pohárba szűrjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mai Tai koktél

Mai Tai koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az összes hozzávalót a jéggel összesékeljük, majd a pohárba a tört jégre szűrjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Caipirinha koktél

Caipirinha koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (4.5 / 5)

A lime-ot gerezdekre vágjuk, a levél a pohárba nyomjuk, majd hozzáadjuk a gerezdeket is.

Gasztro Trend Tovább olvasom