Recipes and Posts Tagged tiki ital

Trader Vic's Navy Grog koktél

Trader Vic’s Navy Grog koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Tegyük a hozzávalókat egy koktél sékerbe, és sok tört jéggel rázzuk jól össze.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Suffering Bastard koktél

Suffering Bastard koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A gyömbérsör kivételével koktél shakerben jéggel rázzuk össze a hozzávalókat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Barrel O’ Rum koktél

Barrel O’ Rum koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rázzuk össze bőségesen jégkockával az összetevőket a koktél shakerben.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Lovely Lovely koktél

Lovely Lovely koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Minden összetevőt keverjük össze 10 uncia (30 cl) zúzott jéggel mixergéppel (vagy keverőgéppel).

Gasztro Trend Tovább olvasom
Rum Pot koktél

Rum Pot koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az összes hozzávalót 2 gombócnyi tört jéggel turmixgéppel (vagy mixergéppel) jól keverjük össze.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sidewinder's Fang koktél

Sidewinder’s Fang koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

1/2 csészényi tört jéggel, keverőgéppel vagy mixergéppel keverjük össze mintegy 10 másodpercig a hozzávalókat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Three Dots and a Dash koktél

Three Dots and a Dash koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az összes hozzávalót keverjük össze mixergéppel (keverőgéppel) 3/4 csészényi jéggel mintegy 5 másodpercig.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Shrunken Skull koktél

Shrunken Skull koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Töltsük meg félig a koktél shakert zúzott jéggel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Doctor Funk koktél

Doctor Funk koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szódavíz és az ánizsos ízű likőr kivételével a többi hozzávalót rázzuk össze shakerben 1 ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Stockton Islander Mai Tai koktél

Stockton Islander Mai Tai koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rázzuk össze sok tört jéggel az összetevőket, és öntsük át a tiki vagy egy dupla ...

Gasztro Trend Tovább olvasom