Recipes and Posts Tagged tiki ital

Mai Kai’s Black Magic Tribute koktél

Mai Kai’s Black Magic Tribute koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az összes hozzávalót turmixgépbe (blender) 1 1/2 csészényi zúzott jéggel jól, mintegy 5 másodpercig keverjük ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Chief Lapu Lapu koktél

Chief Lapu Lapu koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rakjuk bele az összes hozzávalót a shakerbe és adjunk hozzá zúzott jeget.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Wood Eye koktél

Wood Eye koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rázzuk össze a magas alkoholtartalmú rum kivételével a többi hozzávalót tört jéggel koktél shakerben.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Zombie Punch koktél

Zombie Punch koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Tegyük az összes hozzávalót (a jeget utoljára) egy turmixgépbe (blender).

Gasztro Trend Tovább olvasom
Molokai Mule koktél

Molokai Mule koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Jól rázzuk össze jéggel koktél shakerben az összetevőket.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Singapore Sling (1998) koktél

Singapore Sling (1998) koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Jégkockákkal, a szódavíz kivételével rázzuk össze a hozzávalókat, és szűrjük át a collins (cső) pohárba.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Planter's Punch koktél

Planter’s Punch koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az Angostura Bitters kivételével rázzuk jól össze jéggel shakerben az összetevőket.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Release the Kraken! koktél

Release the Kraken! koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A 151 Proof Rum kivételével 1/2 csészényi tört jéggel rázzuk össze a hozzávalókat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kiliki Cooler koktél

Kiliki Cooler koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Jól rázzuk össze jéggel shakerben a hozzávalókat, és öntsük át az italt egy dupla old ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tabonga and Jerry koktél

Tabonga and Jerry koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tiki pohárba öntsük bele az összetevőket, és töltsük fel forró vízzel, majd jól keverjük ...

Gasztro Trend Tovább olvasom