Recipes and Posts Tagged szárnyas étel

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Szőlőszemek szárnyasmájjal és borókával flambírozva

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A szárnyasmájat elválasztjuk a szívtől, az utóbbit másra használjuk fel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gyümölcsökkel ékesített kacsa

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A bontott pecsenyekacsát a megfelelő előkészítés után kívül-belül besózzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Csirkecombok ribizliben

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkecombokat lebőrözzük, a bőrt félretesszük, később más ételhez felhasználható.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gesztenyés csirkeragu

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkecombokat az előkészítés után kicsontozzuk, és vékony csíkokra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Körtével töltött tyúkpecsenye

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A megtisztított és sütésre előkészített tyúkot esetleg az aprólékával együtt bezöldségeljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sült libamáj

Sült libamáj

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Egy kis finom sült libamáj, sült hagymával és savanyúsággal.

Hobbychef Tovább olvasom
Toszkán csirkecombok

Toszkán csirkecombok

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkecombokat megmossuk, és az ízületnél kettévágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Káposztás tésztával töltött kacsa

Káposztás tésztával töltött kacsa

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Elkészítjük a káposztás tésztát: A káposztát lereszeljük, és besózzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Hamburgi csirkemell

Hamburgi csirkemell

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3 / 5)

A csirkemell filéket megtisztítjuk, hosszában felszúrjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom