Recipes and Posts Tagged rumos desszert
Poharas gyümölcskrémek
A tojások sárgáját 30 g cukorral habosra keverjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomSomlói galuska (olajos magvakkal)
Az alappiskótát a tésztához a hagyományos módon felverjük, és három részre osztjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomStíriai metélt
A stíriai metélt nem tévesztendő össze a magyar eredetű vargabélessel.
Gasztro Trend Tovább olvasomKókuszkenyér
A babapiskótát lereszeljük, és összekeverjük a kókuszreszelékkel.
Gasztro Trend Tovább olvasomGesztenyepüré
A gesztenyét megfőzzük, meghámozzuk, áttörjük, és tejjel meg cukorral gyúrható, de kemény masszává keverjük.
PogiRecept Tovább olvasomLángoló banán
A meghámozott banánokat zománcos vagy teflon tepsibe egymás mellé fektetjük.
Gasztro Trend Tovább olvasom