Recipes and Posts Tagged magyar étel
Fehérboros káposzta húsos gombóccal
Hogy ne mindig töltött káposzta, vagy Székely-káposzta legyen.
Hobbychef Tovább olvasomDisznótoros hagymás tört burgonyával és párolt káposztával
A kolbászt, a hurkát és a szeletelt, megsózott és borsozott tarját megfelelő nagyságú tepsibe tesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasomPikáns pacal
A csíkozott pacalt annyi vízben tesszük fel főni, hogy két ujjnyira ellepje.
Gasztro Trend Tovább olvasomHortobágyi húsos palacsinta
A hortobágyi húsos palacsinta az egyik legismertebb magyar étel, amelyet az éttermek előételként szoktak ajánlani.
Gasztro Trend Tovább olvasomSárgarépa főzelék
A sárgarépa főzelék gyermekkorom egyik kedvenc étele volt.
Gasztro Trend Tovább olvasomBuggyantott tojásleves
A buggyantott tojásleves azok közé az ételek közé tartozik, amelyet gyermekként nem szerettem.
Gasztro Trend Tovább olvasomKáposztás tészta
Sokan azért nem kedvelik a káposztás tésztát, mert túlságosan erőteljes, karakteres az íze.
Gasztro Trend Tovább olvasomTúrós tészta
A túrós tészta lelkét a finom füstölt szalonna íze adja, amelynek ki kell sütni a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomKőrözött
A kőrözött valamikor a pásztorok eledele volt, akik szerették zöldségekkel és fűszerekkel feldobni a friss ...
Gasztro Trend Tovább olvasomSertéspörkölt
A sertéshúsnak viszonylag semleges az íze, ezért a belőle készült ételeknél bátran lehet nagy hangsúlyt ...
Gasztro Trend Tovább olvasom