Recipes and Posts Tagged halétel
Karácsonyi gombás-tejszínes lazac
A halfilét kiolvasztjuk, és szép, egyenletes szeletekre vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomBazsalikomos párolt tengeri hal csőben sütve
A halfiléket tűzálló tálba tesszük, megsózzuk, ráöntjük a fehérbort.
Gasztro Trend Tovább olvasomÉdes-savanyú tintahal
A fagyasztott tintahalat szobahőmérsékleten fölengedjük. Ugyanezt tesszük, ha mélyhűtött kalmárt használunk; a konzervet pedig lecsöpögtetjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomDunai halak roston
A süllőt lepikkelyezzük, hasát éles késsel fölbontjuk és belső részeit, majd a kopoltyúját és a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomDorozsmai ponty
A pontyot kifilézzük. A megtisztított fejből és a csontokból az egyik hagymával, meg egy kevés ...
Gasztro Trend Tovább olvasomDióval töltött csuka
A halat lepikkelyezzük, a fejét levágjuk. Utána a hal törzsét megmossuk, leszárogatjuk, deszkára fektetjük, a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomDiós-majonézes halkoktél
A halat szobahőmérsékleten fölengedjük, megsózzuk, megborsozzuk. Egy kis lábasba vagy serpenyőbe ujjnyi magasan vizet öntünk.
Gasztro Trend Tovább olvasomCsukapörkölt
A megtisztított csukát kétujjnyi vastag szeletekre vágjuk és besózzuk. A hagymát megtisztítjuk, a paprikát kicsumázzuk, ...
Gasztro Trend Tovább olvasom