Recipes and Posts Tagged halétel

Karácsonyi gombás-tejszínes lazac

Karácsonyi gombás-tejszínes lazac

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A halfilét kiolvasztjuk, és szép, egyenletes szeletekre vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Bazsalikomos párolt tengeri hal csőben sütve

Bazsalikomos párolt tengeri hal csőben sütve

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A halfiléket tűzálló tálba tesszük, megsózzuk, ráöntjük a fehérbort.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Édes-savanyú tintahal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A fagyasztott tintahalat szobahőmérsékleten fölengedjük. Ugyanezt tesszük, ha mélyhűtött kalmárt használunk; a konzervet pedig lecsöpögtetjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Dunai halak roston

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A süllőt lepikkelyezzük, hasát éles késsel fölbontjuk és belső részeit, majd a kopoltyúját és a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Dorozsmai ponty

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A pontyot kifilézzük. A megtisztított fejből és a csontokból az egyik hagymával, meg egy kevés ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Dióval töltött csuka

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A halat lepikkelyezzük, a fejét levágjuk. Utána a hal törzsét megmossuk, leszárogatjuk, deszkára fektetjük, a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Diós-majonézes halkoktél

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A halat szobahőmérsékleten fölengedjük, megsózzuk, megborsozzuk. Egy kis lábasba vagy serpenyőbe ujjnyi magasan vizet öntünk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Csukapörkölt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A megtisztított csukát kétujjnyi vastag szeletekre vágjuk és besózzuk. A hagymát megtisztítjuk, a paprikát kicsumázzuk, ...

Gasztro Trend Tovább olvasom