Recipes and Posts Tagged gyümölcsturmix

Alkoholmentes gyümölcsturmixok

Alkoholmentes gyümölcsturmixok

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Bármilyen friss vagy télire eltett gyümölcs használható a turmixitalokhoz.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Illatos almaturmix mandulával

Illatos almaturmix mandulával

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A meghámozott és reszelt almát a fele tejjel és a tejszínnel turmixgépben továbbpépesítjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gránátalma gyümölcsturmix

Gránátalma gyümölcsturmix

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az összes hozzávalót keverjük simára egy turmixgéppel, majd az italt öntsük át egy magas (pl.: ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Pina Colada turmix

Pina Colada turmix

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az összes hozzávalót keverjük jól össze turmixgéppel, amíg sima és krémes nem lesz.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Ananászos-kókuszos turmix

Ananászos-kókuszos turmix

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Helyezzük a kókusz és ananász darabokat, és a kókuszvizet a turmixgépbe.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Ananász gyümölcsturmix

Ananász gyümölcsturmix

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Keverjük össze simára egy turmixgéppel az ananász darabokat, a szeletelt banánt, a joghurtot, és az ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Epres-ananászos turmix

Epres-ananászos turmix

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A félbevágott epreket, az ananászlét, a joghurtot keverjük össze turmixgéppel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Áfonya gyümölcsturmix tejjel

Áfonya gyümölcsturmix tejjel

Recept típus:
Átlag értékelés: (4 / 5)

Hámozzuk meg a banánt és vágjuk fel szeletekre.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Epres-őszibarackos turmix

Epres-őszibarackos turmix

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A turmixgéppel keverjük simára az epret, az őszibarackot, a joghurtot, a tejet és a cukrot.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Almás-banános turmix

Almás-banános turmix

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rakjuk a turmixgépbe az almát, a banánt, és a narancslét, és keverjük simára.

Gasztro Trend Tovább olvasom