Recipes and Posts Tagged espresso

Macchiato

Macchiato

Recept típus:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Az olasz elnevezés foltost jelent, az ital ugyanis espresso egy foltnyi tejhabbal a tetején.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tiramisu Kávé

Tiramisu Kávé

Recept típus:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Egy közepes serpenyőbe a habverővel együtt rakjuk bele a Mascarpone sajtot és a tejszínt.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Amerikai Kávé

Amerikai Kávé

Recept típus:
Átlag értékelés: (3.1 / 5)

Öntsük a kávés csészébe a forró kávét, majd rá a meleg vizet, és forrón tálaljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gyömbér Kávé

Gyömbér Kávé

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Keverjük össze az őrölt kávét az őrölt gyömbérrel, és készítsünk egy rövid kávét (eszpresszó, presszókávé).

Gasztro Trend Tovább olvasom
Espresso

Espresso

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az alábbiakban a „kotyogós” kávéfőzővel történő presszókávé elkészítését ismertetjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom